top of page
x
Professioneel

Wij zijn jonge, gedreven Academici en HBO-ers, opgeleid in de informatietechnologie en de supply chain.  Samen werken we aan het beste eindresultaat voor klanten als Bol.com, Rituals en Action.

Locatie

Ons kantoor is gevestigd in de “Beurs van Berlage” aan het Damrak in Amsterdam op 200 meter afstand van het Centraal Station. Hier ontwikkelen we Supply Chain Portal. Daarnaast heeft Incore kleine vestigingen in Berlin, Bruxelles en Paris.

Sfeer

We hebben een prettige, informele en collegiale werksfeer. Ook hebben we een uitgebalanceerde m/v verdeling. We organiseren wekelijks borrels en uitjes, variërend van laser gamen, een terrasje pakken, karten, tot een avondje tappen in de bierfabriek.

Gezelligheid

Op vrijdag luiden we het weekend in met de vrijdagmiddagborrel. In de buurt van de beurs zijn genoeg leuke cafés en kroegjes waar we geregeld met elkaar een drankje drinken en onze weekendplannen bespreken. Bij mooi weer varen we graag over de Amsterdamse grachten en in de winter tijdens ons jaarlijkse uitje met het Amsterdam Light Festival.

Sport

Naast alle borrels en uitjes sporten we ook samen met elkaar. Eens in de paar weken huren we een tennisbaan en sluiten we de werkdag sportief samen af. We lopen mee met de Amsterdam Business Run en ook in de ‘’Ommetje’’ challenge zijn er al veel stappen gezet.

Lunch

Wanneer we op kantoor werken dan lunchen we samen. Inmiddels kennen we de lekkerste lunchtentjes in de omgeving en wisselen deze elke dag af. Met onze lunchvergoeding is je eigen lunch meenemen verleden tijd. Van een salade tot brood en van pokebowl tot falafel, voor ieder wat wils.

bottom of page